La nostra aventura amb Vinyacan va començar després d’una operació a la Team. La recuperació no va ser tant bona com esperàvem i la Team necessitava d’unes atencions que nosaltres no podiem donar-li perquè havíem de començar a treballar.

Des de la trucada inicial per comentar les nostres necessitats, se’ns va atendre amb amori, sobretot, amb molta comprensió. Vam establir un contacte diari durant una setmana , però no ens va caler més d’un dia per saber, que veritablement, la Team estaria a VinyaCan com a casa.

Arrel d’aquest contacte diari i de tafanejar el seu instagram i la seva web vam descobrir que, a més a més del servei de residència, oferien també el de l’escola.

La Team és una gossa boxer d’un any, enèrgica i amb molt de caràcter. Ens hem trobat amb moltes dificultats al nostre dia a dia. Quan va arribar a casa teniem molt clar que voliem que formés part activa de la nostra vida, però s’havia convertit en tot un problema anar a sopar a fora o prendre un simple cafè ja que la Team saltava, s’excitava, s’enrabiava , marcava fins el punt de fer mal i es tornava incontrolable. Però el problema més greu el teníem nosaltres: no enteníem els seus missatges i, a la vegada, ens comunicàvem de forma errònia amb ella. Per sort, vam començar ben aviat a treballar amb ella gràcies a l’ajuda i als consells de la Marta, responsable de l’escola de Socialització VinyaCan. A dia d’avui, tot i que quedin aspectes per millorar hem après a tractar amb la nostra gossa, a gaudir d’ella en diferents espais, a controlar les situacions que abans ens angoixaven, a aconseguir objectius i a veure canvis en molts poc dies.

“la millor part és poder gaudir cada dia més de la Team esprémer al màxim la nostra relació, veure-la aprendre i millorar minut rere minut”

Sens dubte, la millor part és poder gaudir cada dia més de la Team esprémer al màxim la nostra relació, veure-la aprendre i millorar minut rere minut, tenint el recolzament de la Marta i podent recórrer a la seva ajuda en qualsevol moment.

testimoni-vinyacan

Gràcies per ajudar-nos a entendre-la millor, per mirar-la amb aquests ulls, per comprendre i atendre les nostres necessitats i per demostrar-nos que sempre hi ha un nou camí.

Si haguéssim de posar paraules per descriure la gran tasca que fan a VinyaCan tindríem una llarga en la qual no podria faltar amor, professionalitat, confiança i tendresa.

Eternament agraides!

Testimoni de Isa Cañabete García